fvicaria

Plebs
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fvicaria

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

492 profile views
  1. Hi guys, I know this may sound strange but after I synchronized yesterday I seem to be unable to compile it successfully. It keeps giving me a single error and I tried pretty much everything I can think of. It must me some compiler setting I am missing. It's on the very last line of Player.h (branch 3.3.5) (VS 2015 x64) If I comment that single line out all compiles fine. If I leave it I get this: I am going absolutely crazy here. Can anyone shed some light please? Thanks a lot!
  2. Thanks a lot for that. Problem solved.
  3. Exactly the same as mine. I tried turning off firewall and forwarding the necessary ports but it doesn't seem to work.
  4. Hi there, I can connect fine when at the same machine but whenever I go to a second machine I get this message: You have been disconnected (BLZ51914001) My Config.wtf and database settings are as they used to be when running 6.2.3 but now after the update to 6.2.4 I can only run it from the same machine. Am I missing any additional change that went on for 6.2.4? Thanks a lot!
  5. Awesome. All works flawless now. Thanks Rochet.
  6. Well the connection_patcher now only finds the pattern on 6.2.4. I have a pristine 6.2.3.20886 and the new connection_patcher finds nothing on it. In any case running an old patched 6.2.3.20886 or a new patched 6.2.4 the result is the same for me so not sure what I am doing wrong.
  7. OK I am a bit confused I have just got a clean 6.x and built it no problems. Then I got an honest 6.2.4.21355 client and applied the connection_patch. Result: Client get stuck at "Connected" Am I doing anything wrong? Sorry if this has been covered elsewhere but I could not find it. PS: A 3-day old build works just fine with 6.2.3.20886. So machine and db settings are fine.