Phantomdl

Members
  • Content count

    106
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Phantomdl

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday 11/12/71

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Wisconsin
  1. I think you skipped this step Extractors Trinity requires certain files obtained from client. You must compile the core with tools and put them on the same directory your wow binary is, after that you must run the tools. Some are optional but highly recommended, the files are: Directory Branch dbc all Mandatory maps all Mandatory vmaps all HIGHLY Recommended mmaps all HIGHLY Recommended cameras all Recommended gt master only Mandatory Then you must copy them to the directory you have configured on the DataDir value on your worldserver.conf, to avoid errors you can simply copy all the directories on the same directory has worldserver binary without modify worldserver.conf
  2. Did you start you wow client after it was installed? I had that problem, I realized I did not start the program to the log in screen. Once I did that I did not have that problem. I do not know if it will solve the problem,
  3. You also may want to search the forums for SQLDriverLogFile you might find your answeres
  4. @Zerocool_x Why do you need the buildings folder?
  5. To get the client you are kind of on your own. ebay is a cheap place to get the dvd install disks, and places like fileplanet you can get the patches.
  6. Ok the server is up and running. Installing the updates worked like a charm. Thank you for your time One0 in helping me get it up and running. I see it mentioned in the "keeping the db up to date. I over looked it because I was installing a fresh copy of the data base. Ok Dave, I just did it. Thank you One more question, do I implement the SQL's from the update folder "Auth_Char also?
  7. ok give me a few min, to do that. Perhaps an obvious answer, but all of them in that dir?
  8. Wouldn,t that be included in the TDB_Full_335.11.39_2011_04_02.sql file?
  9. Actually this is where the first errors start. Using configuration file worldserver.conf. TrinityCore Hash: d9ac745be9d0 (Win32, Release (little-endian)) (worldserver-dae mon) <Ctrl-C> to stop. ______ __ /\__ _\ __ __/\ \__ \/_/\ \/ _ __ /\_\ ___ /\_\ \ ,_\ __ __ \ \ \/\`'__\/\ \ /' _ `\/\ \ \ \/ /\ \/\ \ \ \ \ \ \/ \ \ \/\ \/\ \ \ \ \ \_\ \ \_\ \ \ \_\ \_\ \ \_\ \_\ \_\ \_\ \__\\/`____ \ \/_/\/_/ \/_/\/_/\/_/\/_/\/__/ `/___/> \ C O R E /\___/ http://TrinityCore.org \/__/ Opening databasepool 'world'. Async threads: 1, synch threads: 1 MySQL client library: 5.5.11 MySQL server ver: 5.5.11 MySQL client library: 5.5.11 MySQL server ver: 5.5.11 Databasepool opened succesfuly. 2 total connections running. Opening databasepool 'characters'. Async threads: 1, synch threads: 2 MySQL client library: 5.5.11 MySQL server ver: 5.5.11 MySQL client library: 5.5.11 MySQL server ver: 5.5.11 MySQL client library: 5.5.11 MySQL server ver: 5.5.11 Databasepool opened succesfuly. 3 total connections running. Opening databasepool 'auth'. Async threads: 1, synch threads: 1 MySQL client library: 5.5.11 MySQL server ver: 5.5.11 MySQL client library: 5.5.11 MySQL server ver: 5.5.11 Databasepool opened succesfuly. 2 total connections running. Realm running as realm ID 1 Using World DB: TDB 335.11.38 Using creature EventAI: TDBAI 335.0.3 Will clear `logs` table of entries older than 1209600 seconds every 10 minutes. Using DataDir ./ WORLD: VMap support included. LineOfSight:1, getHeight:1, indoorCheck:1 PetLOS:1 WORLD: VMap data directory is: ./vmaps SQL: SELECT MAX(eventEntry) FROM game_event ERROR: [1054] Unknown column 'eventEntry' in 'field list' MySQLConnection::_HandleMySQLErrno Loading Trinity strings... >> Loaded 899 Trinity strings from table trinity_string in 6 ms Initialize data stores... SQL: SELECT * FROM achievement_dbc ORDER BY ID DESC; ERROR: [1146] Table 'world.achievement_dbc' doesn't exist MySQLConnection::_HandleMySQLErrno Unhandled MySQL errno 1146. Unexpected behaviour possible. >> Initialized 93 data stores in 517 ms Using enUS DBC Locale as default. All available DBC locales: enUS Loading Script Names... >> Loaded 1565 Script Names in 269 ms Loading Instance Template... >> Loaded 83 instance templates in 1 ms Loading SkillLineAbilityMultiMap Data... >> Loaded 10219 SkillLineAbility MultiMap Data in 5 ms Loading instances... >> Loaded instances in 5 ms Loading Localization strings... >> Localization strings loaded in 4 ms Loading Page Texts... >> Loaded 1809 page texts in 23 ms Loading Game Object Templates... >> Loaded 19057 game object templates in 522 ms Loading Spell Rank Data... >> Loaded 5580 spell rank records in 22 ms Loading Spell Required Data... >> Loaded 39 spell required records in 1 ms Loading Spell Group types... >> Loaded 454 spell group definitions in 2 ms Loading Spell Learn Skills... >> Loaded 99 Spell Learn Skills from DBC in 5 ms Loading Spell Learn Spells... >> Loaded 8 spell learn spells + 572 found in DBC in 7 ms Loading Spell Proc Event conditions... >> Loaded 1062 extra and 63 custom spell proc event conditions in 14 ms Loading Spell Bonus Data... >> Loaded 294 extra spell bonus data in 4 ms Loading Aggro Spells Definitions... >> Loaded 105 aggro generating spells in 1 ms Loading Spell Group Stack Rules... >> Loaded 46 spell group stack rules in 1 ms Loading NPC Texts... >> Loaded 5926 npc texts in 314 ms Loading Enchant Spells Proc datas... >> Loaded 42 enchant proc data definitions in 2 ms Loading Item Random Enchantments Table... >> Loaded 28607 Item Enchantment definitions in 97 ms Loading Disables >> Loaded 519 disables in 5 ms Loading Items... >> Loaded 37279 item templates in 2988 ms Loading Item set names... >> Loaded 2481 item set names in 26 ms Loading Creature Model Based Info Data... >> Loaded 24142 creature model based info in 124 ms Loading Equipment templates... SQL: SELECT entry, itemEntry1, itemEntry2, itemEntry3 FROM creature_equip_templa te ERROR: [1054] Unknown column 'itemEntry1' in 'field list' MySQLConnection::_HandleMySQLErrno >> Loaded 0 creature equipment templates. DB table `creature_equip_template` is empty! Loading Creature templates... Then the rest of the errors start up spamming the screen I did re-download TDB_335.11.39_2011_04_02.rar just in case the file got corrupted in the transfer and imported it in World using SQLyog. The same problem as I have mentioned still happens. Ok starting from scratch, I hope I can find out what I did wrong. If I figure it out, I will post it. If someone can show me what I am over looking, that would help.
  10. right now, I am allowing the server to fully come up to be able to see all the errors. The last time I did, I was able to log in, but there were no mobs. I see there is a few people with that problem, or similar. I have a friend coming over in about 5 min, to make sure I am not over looking some step in the Wiki. I didn't think I did but still being new to this, I cant rule anything out. I see I am not the only one that made the same mistake http://www.trinitycore.org/f/index.php?/topic/2737-database-problem/
  11. Installing the server on a clean installed WIN 7 OS. ( so I can see my core version, I was not able to before ) The Auth server starts up with no problems TrinityCore Hash: d9ac745be9d0 (Win32, Release (little-endian)) (authserver) <Ctrl-C> to stop. Using configuration file authserver.conf. Opening databasepool 'auth'. Async threads: 1, synch threads: 1 MySQL client library: 5.5.11 MySQL server ver: 5.5.11 MySQL client library: 5.5.11 MySQL server ver: 5.5.11 Databasepool opened succesfuly. 2 total connections running. Added realm "Trinity". The auth server process priority class has been set to HIGH The Worldserver is showing all kinds of errors dealing with creatures The first error that shows up is Loading Equipment templates... 2011-04-30 10:17:57 >> Loaded 0 creature equipment templates. DB table `creature_equip_template` is empty! 2011-04-30 10:17:57 2011-04-30 10:17:57 Loading Creature templates... 2011-04-30 10:18:12 ERROR: Table `creature_template` lists creature (Entry: 33473) with `equipment_id` 2029 not found in table `creature_equip_template`, set to no equipment. This error continues for many lines. The next error that shows up is Loading Creature template addons... 2011-04-30 10:18:20 ERROR: Creature (GUID: 6491) has wrong spell 0 defined in `auras` field in `creature_addon`. This error continues for a few dozen lines The next error that shows up is 20 Loading Creature Data... 2011-04-30 10:18:22 ERROR: Table `creature` have creature (Entry: 2110) with equipment_id 10018 not found in table `creature_equip_template`, set to no equipment. 2011-04-30 10:18: The error continues for many lines The next error that shows up is Loading Creature Template Addon Data... 2011-04-30 10:18:25 ERROR: Creature (GUID: 46) has wrong spell 0 defined in `auras` field in `creature_addon Also continues for many lines There is more errors that show up, but I am pretty sure by now someone figured out what I did wrong. Can some one point me in the right direction on how to correct this