Jump to content
TrinityCore

Search the Community

Showing results for tags '6.x'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Releases and Announcements
  • Help and Support
    • Help and Support
  • Offtopic
    • Trinitycore.org Website issues
    • Chillout Room

Found 22 results

  1. So i guess it is pretty obvious about what am i going to ask =) Problem is, previousle we could just sha1 username and password separated by colon and here is the sha_pass_hash. The problem i am facing right now, is that according to https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/blob/86b98686a95e23247ecb774fb23ecd5b8d94b97b/src/server/game/Accounts/BattlenetAccountMgr.cpp#L177 Trinity now uses SHA256, so the hashes do not match anymore. The thing is, password length in database is 40 symbols (exactly as many as in sha1 hash), but sha256 hash length is 64 characters long. I am confused... I've tried to recreate whole "Cryptography" thing on PHP but, guess what, failed. Can somebody explain me how the password is generated nowadays? Thank you for your attention.
  2. [SOLVED]WoD Draenor spawns

    Hey Guys, I'm using the last build of TrinityCore for WoD, currently using latest TDB release, I noticed that there are no spawns in Draenor, I would like to konw how could I solve it? is the TDB not populated with Draenor mobs/npc spawns?
  3. Hello, (sorry for bad english) i was trying out the 6.X Core and there was no Spawns in Dreanor. So i want to Sniff them from Live and add them my Self. If i manage to get it to work i will share my Work. I need some help. Im complete new to sniffing/parsing. And the last time i was setting up a Privatserver is some years ago. Some month ago i made my degree in Software dev. so i got "some" C# & SQL knowledge. Im compiling the Core and Parser myself. My sniffing attemps I was walking around in Dreanor/Gorgrond for testing to get some spawns. I got a 2MB .pkt Package and try to parse the creatures and i got some data out that looks not correct to me. - The names of the creatures not working, looks like some utf-8 problem. - The data dont look correct, and dont match the TDB tables. for example: [...] modelid1=32784, modelid2=117440512, name='�', rank=1852130080, family=1851877746, type=1866932324 [...] The parsed SQL is producing errors like this: Out of range value for column 'modelid2' at row 1 Out of range value for column 'rank' at row 1 Out of range value for column 'family' at row 1 [...] Can you help me getting this to work? See attachments. - FreddyLIE WowPacketParser.exe.config 2016_06_10_22_33_04_21742_2016-06-10_19-55-38_0E9CA614.pkt.sql 2016_06_10_22_33_02_log.txt
  4. hi guys I am using the latest trinitycore version hash 791e0f0 and if I give commande .gm fly to player if they use gm fly off, they are still in fly. Impossible to disable flying except when player logout. This problem doesn't appear if the player has a rank higher than 195 (rbac). Somebody have this problem too ? Any idea to fix it ? Thank you =)
  5. Hello user! Help me please. How to extract the client DBC, Maps, VMaps & VMaps. I for some reason after 3.3.5 can not understand what to do in the new version. I hope for you.
  6. Hey guys, I've got the following errors during compiling TrinityCore 6.x on a debian 8.4 machine. [ 24%] Building CXX object src/server/scripts/CMakeFiles/scripts.dir/Commands/cs_list.cpp.o In file included from /root/wow-source/trinitycore_6.x/TrinityCore/src/server/game/Achievements/AchievementMgr.h:22:0, from /root/wow-source/trinitycore_6.x/TrinityCore/src/server/scripts/Commands/cs_guild.cpp:25: /root/wow-source/trinitycore_6.x/TrinityCore/src/server/game/Achievements/CriteriaHandler.h:65:32: error: declaration of ‘const Criteria* CriteriaTree::Criteria’ [-fpermissive] Criteria const* Criteria = nullptr; ^ compilation terminated due to -Wfatal-errors. src/server/scripts/CMakeFiles/scripts.dir/build.make:468: recipe for target 'src/server/scripts/CMakeFiles/scripts.dir/Commands/cs_guild.cpp.o' failed make[2]: *** [src/server/scripts/CMakeFiles/scripts.dir/Commands/cs_guild.cpp.o] Error 1 make[2]: *** Waiting for unfinished jobs.... error: declaration of ‘const Criteria* CriteriaTree::Criteria’ [-fpermissive] error: declaration of ‘const Criteria* CriteriaTree::Criteria’ [-fpermissive]CMakeFiles/Makefile2:1246: recipe for target 'src/server/scripts/CMakeFiles/scripts.dir/all' failed make[1]: *** [src/server/scripts/CMakeFiles/scripts.dir/all] Error 2 Makefile:117: recipe for target 'all' failed make: *** [all] Error 2 Installed compiler: ii g++ 4:4.9.2-2 amd64 GNU C++ compiler ii g++-4.9 4.9.2-10 amd64 GNU C++ compiler ii gcc 4:4.9.2-2 amd64 GNU C compiler ii gcc-4.9 4.9.2-10 amd64 GNU C compiler using the following cmake command: cmake ../ -DTOOLS=1 -DUSE_COREPCH=0 -DUSE_SCRIPTPCH=0 -DSERVERS=1 -DSCRIPTS="static" -DCMAKE_INSTALL_PREFIX=/root/wow-build/trinitycore_6.x_latest -DWITH_WARNINGS=1 surely using make -j 4
  7. LAN connection >.>

    Hi there, I wasn't having this issue a few days ago but since I reinstalled TC etc my friend can't connect over LAN. I have set required fields accordingly in the auth database accordingly under ralmlist: address: 10.0.0.6 (My IPv4 address) localadress: 127.0.0.1 It was working a few days ago but now it seems to be giving me issues I have disables firewall etc.. It just doesn't want to wok now. Any solutions? options I have tried are changing both to my LAN IP, changing them around when I run bnetserver it seems correct: Bnet.log
  8. I'm having a problems running the GM Commands. Everytime I input a command like bnetaccount create [email protected] test it would say There is no such command.
  9. Hi guys. Well after the latest build update of 6.2.4. Some stuff that I recently added is not working in-game. I updated core re-built and loaded updates for sql from the sql/updates folder. However in my DB the values are all there still but in-game it is not showing. Like creature equip template. The NPC dont have the weapons equipped. As well as some world trigger NPC that I recently added. Any clue as to what I might have done wrong?
  10. Low FPS at 6.x

    Hello, I'm new at 6.x builds of TC. I have just compiled and started server and everything seems OK, but the ingame FPS. Even on "low" settings I'm getting ~25 FPS on my server, while on the official Blizzard server it is 50-60 FPS on Ultra settings. I have also tested running both at the same time (emulator + WoW at localhost and on Blizzard's server) and I'm still having 50+ FPS Ultra settings at the official server, so it shouldn't be problem of CPU's high usage. Thanks for any advice, Tucnak
  11. I have searched all over the forums and can't find anything that exactly matches this. I can connect fine to the server using my windows client, but when I try to connect using my mac client it immediately bounces back stating "You have been disconnected from the server". I have the correct IP address in the config.wtf (And realmlist in the DB) but still can't connect. I of course can't apply the connection patcher, because the EXE isn't mac compatible. Is there something else I need to do to connect with mac? Here is my connection.log if it helps (NOTE that the ".logon.battle.net" I can't get rid of... there is no where config.wtf that has that). 3/14 13:10:21.966 Login program=WoW platform=Mc64 locale=enUS 3/14 13:10:22.097 Component WoW.Mc64.20886 3/14 13:10:22.097 Component WoW.base.20726 3/14 13:10:22.099 Battle.net is Component Bnet.Mc64.37165 3/14 13:10:22.099 LOGIN: state: LOGIN_STATE_CONNECTING result: LOGIN_OK 3/14 13:10:22.145 Failed to resolve “108.26.241.19”.logon.battle.net 3/14 13:10:22.145 LOGIN: state: LOGIN_STATE_FAILED result: DISCONNECTED 3/14 13:10:22.145 Login program=WoW platform=Mc64 locale=enUS 3/14 13:10:22.145 Component WoW.Mc64.20886 3/14 13:10:22.145 Component WoW.base.20726 3/14 13:10:22.154 Battle.net is Component Bnet.Mc64.37165 3/14 13:10:23.298 Client Disconnect due to reason:8 3/14 13:12:54.053 LOGIN: state: LOGIN_STATE_CONNECTING result: LOGIN_OK 3/14 13:12:54.073 Failed to resolve “192.168.1.130”.logon.battle.net 3/14 13:12:54.151 LOGIN: state: LOGIN_STATE_FAILED result: DISCONNECTED 3/14 13:12:54.151 Login program=WoW platform=Mc64 locale=enUS 3/14 13:12:54.173 Component WoW.Mc64.20886 3/14 13:12:54.173 Component WoW.base.20726 3/14 13:12:54.308 Battle.net is Component Bnet.Mc64.37165 3/14 13:12:54.309 Client Disconnect due to reason:8
  12. Hi,I can't download theTDB_full_6.03_2015_11_08.7z file from https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/releases.Maybe i from china? Who can send the file to my email? My email:[email protected] thanks!
  13. Hello, everyone! I'm trying to understand how the Hotfixes database works, in particular the item_sparse_locales table. I couldn't find enough documentation to properly understand how it all works. As far as I understand it, this table is a good way of altering a certain item's name/description without updating the db2 files in the client. What I don't understand is some of its fields and how to fill them to get it to work: • Locale: I know it's supposed to be filled with 4 chars but I'm not quite sure what the format should be or if it's case sensitive: enUS, enus, ENus or ENUS? • Name2_lang, name3_lang, Name4_lang: Why are there 3 "name" fields aside from the numberless one? What's their purpose? • VerifiedBuild: What value should I insert here? Any positive value works? There's also the matter of the hotfix_data table (this is all the documentation I could find about it: https://trinitycore.atlassian.net/wiki/display/tc/hotfix_data ), I couldn't quite figure out how to get it to work with the item_sparse_locale table or even if it's necessary. There're some entries in the regular item_sparse table that don't seem to be reflected in the hotfix_data but they're still picked up by the client regardless. Thanks in advance, Dub. EDIT: I'm also looking for the function in the Core that handles sending item names/descriptions to the client, if the previous stuff doesn't work out! I'm trying to get certain items to load their names and descriptions from a MySQL table (custom or already available).
  14. Hi,I know 6.x support : 6.2.3 20886 ,but i don't konw where can download it?Could you help? thanks!
  15. dbc extraction

    3 days ago i fetched the updates to 6.x, rebuilt the core and attempted to run worldserver. i have autoupdate turned on, so when i started the it all the new .sql files were applied. However the server halted almost immediately after, saying that my dbc files were out of date, and to re-extract them. according to the last post on the 6.x is now the supported branch 6.2.0 20444 thread i am not suppose to re-extract the dbc files, however the core wouldnt start with out extracting the dbc's from 6.2.2(previously had dbc's from 6.2.0) i assumed that the thread hadnt been updated recently. was there an oversight on posting to the supported version thread?
  16. Hi Everybody I have problem with map extractors. When I run mapextractor.exe and vmapextractor.exe I got this error d:\Program Files\World of Warcraft>mapextractor.exe Map & DBC Extractor (vmaps too) =================== error opening casc storage 'd:/Program Files\World of Warcraft\Data': FILE_NOT_FOUNDCan anyone Help ME?
  17. Error #112

    Hello i compiled the latest version of TC 6.x, updated the database to TDB_full_6.02_2015_07_14 and created account with bnet account create ***** *****, but when i try to login the client gives me this error : Battle.net error #112 Unable to validate game version. My game version is 6.2.0(20201)(64x Release)(Patched). Why is that? The last database says that it supports 6.2.0
  18. Supported Client version

    Hello, i know that is stupid but which version of wow is supported by the 6.x branch?
  19. Heya I have been trying to extract the maps and every time the map extractor gets to dreanor crashes at 34% Compiled rev: 735606bc7329b63ffa950b9a5f4385763e238d52 OS: Windows 7 SP1 Client: 6.1.2.198 Starter Edition I have tried extracting on a friends pc who has a retail subscription with everything including WOD installed I have also tried repairing my WoW
  20. Hello, I can not connect to my server 6. I am using 5 so it is ok for the port (and the new one) I have I take a look at other post , and double check my components are ok (I have build a clean version to test) I have no clues what to check or where to look I have created several accounts to test, but no way. Is their some extra securities (rbac ?) above the user ? I have no trace of my logs, on incorrect password on the server file thanks in advance. Can someone share an example of its tables ?
  21. Hey guys, I'm not sure if this belongs to the custom code section or not, sorry if I'm wrong here. What information is gathered by the client when logging in to the blizz realms and patching the exe? Where is this information stored and will we be able to port this information to another system to make it redundant to first log in to blizz servers and patch the exe for every machine I want to connect to my server? I'm thankful for every information and thoughts to this! Greetings yaga
×