Jump to content
TrinityCore

Search the Community

Showing results for tags 'auctionhousebot'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Releases and Announcements
  • Help and Support
    • Help and Support
  • Offtopic
    • Trinitycore.org Website issues
    • Chillout Room

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I feel like a noob asking this question. I have a lot of knowledge on how to run and setup a Trinity core the past few years and I love the 3.3.5a. I'm not sure what I'm doing wrong with the auction house bot because last time I used it a few years ago it worked fine. I just can't figure out why it's not adding items to the auction house. I did notice there were items in the auction house with no seller name on them. I'm guessing it might have started to add items as account 0? Which is by default in the worldserver config. So I created an account and made a character then added that account ID as 2 which is the account I want for the auction house bot. I then deleted everything in the table auctionhouse to make everything new. Because I wanted to try to change some prices etc. I'm not sure if those items were there already in the .sql or not. I don't think they would be as a fresh install but I didn't look either. I did try to add AuctionHouseBot.GUID after checking the wiki. Still didn't work. auctionhousebot-settings.txt
×
×
  • Create New...