Jump to content
TrinityCore

Recommended Posts

Creating library C:\build\src\server\authserver\Release\authserver.lib and object C:\build\src\server\authserver\Release\authserver.exp

Embedding manifest...

Performing Post-Build Event...

Build log was saved at "file://c:\build\src\server\authserver\authserver.dir\Release\BuildLog.htm"

authserver - 0 error(s), 0 warning(s)

========== Build: 13 succeeded, 0 failed, 1 up-to-date, 0 skipped ==========

EDIT: Problem Solved!!!

i have faill on BIOS and my RAM have err

How to Fix Fatal Error c1001 on VC ++ 2008 and 2011

Need to flash your BIOS and Chek you ram whit "Memtest"

CLOSE TOPIC

I report for this in MS :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hello,

I read forums here and i see this

Trinity Revision: 12c30b0c98d7+

Database Version: TDB 335.11.42

custom patches: Ac1 and Warden by Leak

WHen i want to download older commit (this 12c30b0c98d7) i know how download newest but oldest?

I want to download 12c30b0c98d7 commit and then apply patch but how? I know a little linux.

I really sorry for english is not my first language

Link to comment
Share on other sites

--- Canned message start ---

I would love to be able to just say: "Look in upper right hand corner of the forum, there is a button labeled SEARCH, please use it", but I don't think that will be enough therefore I present to you:

searchbuttonfordummieslsq1.jpg

Please read it cover to cover, and don't bother posting again until you do!

--- Canned message end ---

Link to comment
Share on other sites

I searched the forum but didn't found at solution for this, and I don't know how to fix it.

[email protected] ~/build $ make install

[ 2%] Built target jemalloc

[ 7%] Built target g3dlib

[ 7%] Built target gsoap

[ 8%] Built target mpq

[ 8%] Built target revision.h

[ 8%] Built target shared_pch_dephelp

[ 9%] Built target pch_Generate_shared

[ 12%] Built target shared

[ 12%] Built target game_pch_dephelp

[ 12%] Built target pch_Generate_game

[ 32%] Built target game

[ 32%] Built target collision_pch_dephelp

[ 32%] Built target pch_Generate_collision

[ 33%] Built target collision

[ 33%] Built target authserver_pch_dephelp

[ 33%] Built target pch_Generate_authserver

[ 33%] Built target authserver

[ 33%] Built target scripts_pch_dephelp

[ 33%] Built target pch_Generate_scripts

[ 97%] Built target scripts

[ 98%] Built target worldserver_pch_dephelp

[ 98%] Built target pch_Generate_worldserver

[ 98%] Built target worldserver

[ 99%] Built target mapextractor

[ 99%] Built target vmap3assembler

[100%] Built target vmap3extractor

Install the project...

-- Install configuration: "Release"

-- Installing: /usr/local/bin/authserver

CMake Error at src/server/authserver/cmake_install.cmake:42 (FILE):

file INSTALL cannot copy file

"/home/ish/build/src/server/authserver/authserver" to

"/usr/local/bin/authserver".

Call Stack (most recent call first):

src/server/cmake_install.cmake:40 (INCLUDE)

src/cmake_install.cmake:38 (INCLUDE)

cmake_install.cmake:38 (INCLUDE)

make: *** [install] Error 1

OS: Linux Mint 11 (Debian)

I followed http://www.trinityco...fo/How-to:Linux

:s

Link to comment
Share on other sites

really? ... ok ...

- What is your O.S. version? Linux Mint 11

- What is your core version? 26 october 2011 git

- Where did you grab it? git://github.com/TrinityCore/TrinityCore.git

- Did you compiled yourself? Trying to...

- Do you have all dependency's correctly installed? prolly.

- What are their versions? openssl, libsssl-dev and libssl 0.9.8; ACE-5.7.8;

- Did you Follow our wiki? Yes

- Did you correctly updated the databases? didnt got there yet.

- What is your MySQL Server version? didnt got there yet.

- What is your MySQL Client Version? didnt got there yet.

- Is your MySQL correctly configured and running?

- What is your MySQL client? didnt got there yet.

- Did you opened the necessary ports? didnt got there yet.

- Do you have any custom patches in the core? Which ones? Did you try without them? didnt got there yet.

- What is your wow client version? Did you extracted the necessary files from it? didnt got there yet.

Edited by Supervillain
Link to comment
Share on other sites

@Aokromes

Same error as before just changed the folder,

[100%] Built target vmap3extractor

Install the project...

-- Install configuration: "Release"

-- Installing: /usr/local/bin/authserver

CMake Error at src/server/authserver/cmake_install.cmake:42 (FILE):

file INSTALL cannot copy file

"/home/wow/build/src/server/authserver/authserver" to

"/usr/local/bin/authserver".

Call Stack (most recent call first):

src/server/cmake_install.cmake:40 (INCLUDE)

src/cmake_install.cmake:38 (INCLUDE)

cmake_install.cmake:38 (INCLUDE)

make: *** [install] Error 1

@Athena

i'm trying that.

Edit: Yes, it worked.

Thanks guys;

:)

Edited by Supervillain
Link to comment
Share on other sites

Hiya.

I am trying to follow http://www.trinitycore.info/How-to:Win#Software_Required but fail miserabely.

Win7 ultimate 64 bit

latest git and programs used in tutorial

I had Visual Studio ultimate, but uninstalled it and installed visual studio express instead, since nothing worked.

When I on my C:\ drive try to configure and make C++ solutions I fail no matter how I do it. Here is the message from Cmake:

Check for working C compiler using: Visual Studio 10

Check for working C compiler using: Visual Studio 10 -- broken

CMake Error at C:/Program Files (x86)/CMake 2.8/share/cmake-2.8/Modules/CMakeTestCCompiler.cmake:52 (MESSAGE):

  The C compiler "cl" is not able to compile a simple test program.

  It fails with the following output:

   Change Dir: C:/Server/Build1/CMakeFiles/CMakeTmp


  Run Build Command:C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\MSBuild.exe

  cmTryCompileExec.vcxproj /p:Configuration=Debug

  Microsoft (R) Build Engine Version 4.0.30319.1

  [Microsoft .NET Framework, Version 4.0.30319.239]

  Copyright (C) Microsoft Corporation 2007.  All rights reserved.


  Build started 2011-10-27 20:41:39.

  Project "C:\Server\Build1\CMakeFiles\CMakeTmp\cmTryCompileExec.vcxproj" on

  node 1 (default targets).

  C:\Server\Build1\CMakeFiles\CMakeTmp\cmTryCompileExec.vcxproj(27,3): error

  MSB4019: The imported project "E:\Program Files

  (x86)\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.Cpp.Default.props" was not

  found.  Confirm that the path in the <Import> declaration is correct, and

  that the file exists on disk.

  Done Building Project

  "C:\Server\Build1\CMakeFiles\CMakeTmp\cmTryCompileExec.vcxproj" (default

  targets) -- FAILED.


  Build FAILED.


  "C:\Server\Build1\CMakeFiles\CMakeTmp\cmTryCompileExec.vcxproj" (default

  target) (1) ->

    C:\Server\Build1\CMakeFiles\CMakeTmp\cmTryCompileExec.vcxproj(27,3): error MSB4019: The imported project "E:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Microsoft.Cpp.Default.props" was not found. Confirm that the path in the <Import> declaration is correct, and that the file exists on disk.


	  0 Warning(s)

	  1 Error(s)


  Time Elapsed 00:00:00.07



  CMake will not be able to correctly generate this project.

Call Stack (most recent call first):

  CMakeLists.txt:12 (project)


Configuring incomplete, errors occurred!

First of all I recon there is something wrong with VS? Since it won't compile.

But where do I go from here?

Link to comment
Share on other sites

Hey guys, i'm unsure as to why however i'm not able to compile trinity. Everything works great until I compile.

I've attached my build log for anyone who can help, i'd appreciate it very much.

I'm on Windows 7 Home Premium

Using XPress C++ 2010

I can't figure out where to check my Trinity version :/ Rofl. However I just now updated it, the last addition was 16Hours ago by Machiavelli. Sorry if that's not helpful :/

Any and all help would be greatly appreciated. Thank you very much!

PS: I did everything correct, and this is the ninth time i've redone everything from scratch following the wiki precisely. :/

build_log.txt

Link to comment
Share on other sites

When installing git, add git to the system path (second option). For the project version. You will need to pull, fetch or if you havent any custom patch or something, clone again, deleting the old directory (recommended)

Is a re-compile? --> clean solution and do compile again

TC needs SSL Library for what??

Next time... Don't forget to give us more info!!

- What is your O.S. version?

- What is your core version? (There is no "last version", usualy we do more than 1 commit daily, so post your correct core version)

- Where did you grab it?

- Did you compiled yourself? (repacks aren't suported)

- Do you have all dependency's correctly installed?

- What are their versions? (Same as the core, each linux flavour (by example) has his owns versions. So even if you are on windows, tell us the versions)

- Did you Follow our wiki?

- Did you correctly updated the databases?

- What is your MySQL Server version? (There is no "latest version")

- What is your MySQL Client Version? (There is no "latest version", and i mean the library's)

- Is your MySQL correctly configured and running?

- What is your MySQL client? (SQLyog? MySQL command line? etc.. NOTE: please, don't use navicat)

- Did you opened the necessary ports?

- Do you have any custom patches in the core? Which ones? Did you try without them?

Link to comment
Share on other sites

Hi..

i want compile sources in Linux but have more warning like this



make[2]: Warning: File `../src/server/game/Entities/Creature/Creature.h' has modification time 8.2e+04 s in the future

make[2]: warning:  Clock skew detected.  Your build may be incomplete.

what is this ?

thanks for your help..

Edited by radon
Link to comment
Share on other sites

- What is your O.S. version?

- What is your core version? (There is no "last version", usualy we do more than 1 commit daily, so post your correct core version)

- Where did you grab it?

- Did you compiled yourself? (repacks aren't suported)

- Do you have all dependency's correctly installed?

- What are their versions? (Same as the core, each linux flavour (by example) has his owns versions. So even if you are on windows, tell us the versions)

- Did you Follow our wiki?

- Did you correctly updated the databases?

- What is your MySQL Server version? (There is no "latest version")

- What is your MySQL Client Version? (There is no "latest version", and i mean the library's)

- Is your MySQL correctly configured and running?

- What is your MySQL client? (SQLyog? MySQL command line? etc.. NOTE: please, don't use navicat)

- Did you opened the necessary ports?

- Do you have any custom patches in the core? Which ones? Did you try without them?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


  • Similar Content

    • By xgamerninjax
      Hello all, first time posting here and it's really got me scratching my head.
      I've compiled everything on my own computer, and then transferred everything to a host computer so the server can stay live. The server was running fine for a month or so and then suddenly it just crashes when it hits "Loading C++ scripts", exiting saying "caught signal 22"
      I tried setting up the host computer from scratch and transferred everything over fresh and it's still happening for some reason. (Note, I can run the server perfectly on my personal pc where I compiled it.)
      Any help would be greatly appreciated, thanks!
      3d7e3a40e2b3+_worldserver.exe_[1-4_15-19-45].dmp 3d7e3a40e2b3+_worldserver.exe_[1-4_15-19-45].txt
    • By Deer_Hunter
      Hello all,
      I just updated from the latest Git 
      Trinity Core REV. ac6baa547376 + 2020-02-21  3.3.5 Branch.
      I'm getting this error after crash.
      Problem signature:
        Problem Event Name:    APPCRASH
        Application Name:    worldserver.exe
        Application Version:    0.0.0.0
        Application Timestamp:    5e50a462
        Fault Module Name:    StackHash_f12f
        Fault Module Version:    6.3.9600.19629
        Fault Module Timestamp:    5e2fdc0d
        Exception Code:    c0000374
        Exception Offset:    PCH_9E_FROM_ntdll+0x0000000000090D0A
        OS Version:    6.3.9600.2.0.0.272.7
        Locale ID:    1033
        Additional Information 1:    f12f
        Additional Information 2:    f12f0934d3e965f73c68e60f20f2cd40
        Additional Information 3:    7595
        Additional Information 4:    7595e4d8d703db9dcd3d2f6ea540e357
      the exception code says its a Heap error,  I'm not sure how to troubleshoot this.
      Thanks
    • By 939h
      Hi,

      The chat channel Lookup for group is not available when a player isn't in a city. I tried to modify the worldserver.conf file with:
      #
      #    Channel.RestrictedLfg
      #        Description: Restrict LookupForGroup channel to characters registered in the LFG tool.
      #        Default:     1 - (Enabled, Allow join to channel only if registered in LFG)
      #                     0 - (Disabled, Allow join to channel in any time)
      Channel.RestrictedLfg = 0

      I restarted the server but it didn't help.

      Thanks
    • By meeek
      Hey, I've been trying to compile from github the core from 6.2.3/6.2.4, I'm well aware its stopped developing. I cannot get it to configure properly in CMake, nor can I obviously build it.
       
      I'd be willing to pay for help and get this working and running. I want to develop my own server on my freetime as a learning project and for entertainment. I can't find any core for WoD, sadly.. Very hard, would appreciate any quick help
       
    • By Probie_Wan_Kenobi
      I believe everything I have done up to this point has been correct. When I go to launch worldserver.exe a console window opens up for a second and closes right away and nothing else seems to have happened. I skipped a head a little in the instructions to see what is left and step 5 seems skippable since I am running this only for this computer and step 6 has me launch to a log in screen which I can not get to. I tried going to the faq but the page was not loading properly so I am forced to post here.
×
×
  • Create New...