Jump to content
TrinityCore

All characters has a blue Texture box equipped.


vxea
 Share

Recommended Posts

Last night everything were working fine however when we made the daily restart it seems like something happened and now every character has a blue box equipped. This happened before and i had to reinstall my whole WORLD table for it to revert back (exported my work and then inserted it again) however now the amount of work put in is Alot, more than a few thousand lines this time. so we'd prefer to avoid it, and this could be used to help anyone in the future with the same problem.

So decided to open a thread up and ask you the community about it.

IMGUR for Picture: PRESS HERE FOR PICTURE


----- SOLUTION -----

The Item_template in the WORLD table in the database was the issue.

Extract your lines and then get the table from the world SQL. and then insert your changes.

Edited by vxea
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Just want to give a up to date to this after i got the same error after 5 years. (im replying because for some reason when i edit the post it bugs out and won't let me type anything, sorry for this)

The "blue box" or "weird looking texture" all creatures might get is caused by a item having the Entry "0" in Item_template.

There is no need to remake the table. Hopefully this helps.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...