Jump to content
TrinityCore

Weird error on fresh compile.


Jwh1o1
 Share

Recommended Posts

I am working on new server and I followed the installation guide and I everything compiled with no errors. I did have some issues with database that I resolved and then I created an admin account with gm level 3 and at the end when I try and log in with my wow it goes to the server picker and when when it is supposed to show the characters screen the server crashes and I get this crash log.

https://pastebin.com/VeneUhLg

I did a search on here and google but I was not able to find anything that helped. I have not messed with this stuff since 2008 so I am a little rusty. If you need anything else let me know and I will try and get it asap.

Edited by Jwh1o1
added info
Link to comment
Share on other sites

Thanks for the replies! I was using openssl3 and did not have the legacy.dll. I installed openssl 1.x and recompiled it and did get to log in. Is there any benefits from using the newest Openssl?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...