Jump to content
TrinityCore

bbgun21

Plebs
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

bbgun21 last won the day on February 24 2016

bbgun21 had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About bbgun21

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Well I did not know in what forum to post this so I thought this one would be the correct one. I just wish to say a big THANK YOU! to the TC team, and others who support it and are contributing. Me and my friends recently got tired of playing on retail and wanted to go on a little nostalgia trip with WotLK and while we could have played on other private servers, we thought of seeing if we could make our own, thus we found TC and decided to try it out to see if it's possible. Well after the informative guide here: https://trinitycore.atlassian.net/wiki/display/tc/TrinityCore+Home , we managed to successfully make it. So, we currently are playing and so far everything works normally (with very little very minor bugs found). We wanted to create this thread to just say thanks to the TC for the making of this project and others who contributed to it. We would contribute ourselves, but we barely know any programming/coding. Thanks and good luck in the future.
  2. Well nothing is wrong on my system so maybe it is the compiler only, and no I did not do any of the optional steps as I already have the redistributable packages , but I will try to reinstall and post the results again, thanks for the suggestion Kylroi.
  3. This will be the last bump from em for this thread, if anyone else has any suggestions let me know.
  4. Anyone ? I still can't find a solution.
  5. Nothing, the console doesn't respond anymore.
  6. I tried running also others compiled Authserver.exe and Worldserver.exe and extractors and still the same problem.
  7. Did that, and still the same problem. I don't get it what the problem is in. I believe it's somewhere in the compiler but I cannot confirm it.
  8. Hey everyone. I've got a problem concerning my compiled executable files not running properly. These are: -Authserver.exe -Worldserver.exe -mapextractor.exe -mmaps_generator.exe -vmap4extractor.exe -vmap4assembler.exe After running any of these files none of them open properly. What I mean by this is that when I double-click on a file, nothing happens, there is no window popup or anything for me to see. What I do see however is in my Task Manager processes of these files being there (2 or 3 from just one opening) that can't be terminated and these processes now block me from trying again launching the applications without restarting my PC. I've noticed that after I recompile the my things again through Visual Studio that the .exe files work once or twice (I tested only Authserver and Worldserver and they opened normally and were running normally), but after a few time same problem is there (the above mentioned one). I don't know is this because I'm trying to compile it in x64 bit, because when I try x32 bit, errors appear because MySQL is x64 bit. Thanks in forward. EDIT: I followed everything by the letter in the guide(s) here: https://trinitycore.atlassian.net/wiki/display/tc/Requirements EDIT 2: My PC: CPU: i5 2500K @ 4.5Ghz GPU: GTX 980 Ti SSD: Samsung 850 EVO RAM: Patriot 8GB (2x4GB) 1600 MHz
×
×
  • Create New...