Jump to content
TrinityCore

Search the Community

Showing results for tags 'wow client server'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Releases and Announcements
  • Help and Support
    • Help and Support
  • Offtopic
    • Trinitycore.org Website issues
    • Chillout Room

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi there, Currently I'm testing with 7.2.0 and so far it has worked fine. However after the last time I've killed the worldserver and started it up again, my client doesn't want to move to the character selection screen. It is connected, because it has updated the user connection date and time in the auth database. Has anyone got experience what to look for in solving this issue? I'm running the server and client on my laptop and is using default config of 127.0.0.1. i've deleted client cache ánd in c:\programdata the blizzard entertainment folder. If I restore the database back to an older version, it'll connect and move through to the character selection screen, however after closing worldserver I have the same problem again. Also I'd like to add, that I'm very impressed with the work that has been done to emulate the backend of Wow!
×