Jump to content
TrinityCore
Flovman

Can't Login

Recommended Posts

Hello. Finally i got everything up and running. The problem seems to be that i can't login ( wow-64.exe) 

Been trying the connection_patcher.exe and also Sniffer 6.2.0 - 20201, just can't get it working.

I keep getting error #105 on login.

My wow build is 6.2.0 - 20201.

Any idea ?  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Question. When trying to apply into DB as SQL file. it keeps telling me the same error.

SQL Error (1062): Duplicate entry 'Bnet-Win-37165' for key 'PRIMARY'

 How do i solve this ?

Edited by Flovman

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're only trying to source the file:  sql/updates/auth/2015_07_06_00_auth.sql  into your database, correct?

 

The other file:  sql/base/auth_database.sql  is edited to reflect initial setup, not after the fact.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

True. 

Trying to insert it directly into the HeidiSQL.

I figured, deleting everything inside Bnet_components Table and running only the second line into that table:

+INSERT INTO `battlenet_components` VALUES ('Bnet','Mc64',37165),('Bnet','Win',37165),('Bnet','Wn64',37165),('WoW','base',20182),('WoW','deDE',0),('WoW','enCN',0),('WoW','enGB',0),('WoW','enTW',0),('WoW','enUS',0),('WoW','esES',0),('WoW','esMX',0),('WoW','frFR',0),('WoW','itIT',0),('WoW','koKR',0),('WoW','Mc64',20201),('WoW','ptBR',0),('WoW','ptPT',0),('WoW','ruRU',0),('WoW','Win',20201),('WoW','Wn64',20201),('WoW','zhCN',0),('WoW','zhTW',0);
  /*!40000 ALTER TABLE `battlenet_components` ENABLE KEYS */;

 without the " + " infront.

I was able to launch that into the database without error but it has NOT fixed the problem.

Also tried to run the update:

UPDATE `battlenet_components` SET `Build`=20201 WHERE `Program`='WoW' AND `Platform` IN ('Mc64','Win','Wn64') AND `Build`=20182;

into the databse " before " interting the other code. 

 

Does this make any sence ?? :-)

Edited by Flovman
Smiley issue......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, Good Night, I Compile the last update, now, rev. 5ab88b993e8a for the client 20216 and not work, show me error 112, this same error get the last 4 days, recompile with the last update and the error is always. Apply updates to database, an patched client with new update and nothing, not work. the game is ok, i can connect to the official changing the portal and using wow.exe. any idea?

WoWScrnShot_070815_015843.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...