Jump to content
TrinityCore
roweqharoji

Trinitycore 4.3.4 missing spell

Recommended Posts

Hi guys, this is my first post for help. I think this may be a really noob problem, but I just can't......:unsure: Sorry first if there's any mistakes.

I tried to host 4.3.4 from https://gitlab.com/trinitycore/TrinityCore_434, but with no luck I keep recieving error like The `spell_proc` table entry for spellIdXXX has Attribute PROC_ATTR_REQ_SPELLMOD, but spell has no spell mods. Proc will not be triggered. Detailed log is attached below.

I have host 3.3.5 without error, but when it comes to 4.3.4, I just can't figure out how to solve this situation. I've tried searching for similar problem, but they said it's client side issue. like this https://gitlab.com/trinitycore/TrinityCore_434/issues/165. I tried download different client data such as wowmortal, atlantiss, mangos wowregeneration...and other two client. But no luck with those...

If anyone can show me any hint, I would really appreciate:rolleyes:

DBErrors.log

Edited by roweqharoji

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, roweqharoji said:

Hi guys, this is my first post for help. I think this may be a really noob problem, but I just can't......:unsure: Sorry first if there's any mistakes.

I tried to host 4.3.4 from https://gitlab.com/trinitycore/TrinityCore_434, but with no luck I keep recieving error like The `spell_proc` table entry for spellIdXXX has Attribute PROC_ATTR_REQ_SPELLMOD, but spell has no spell mods. Proc will not be triggered. Detailed log is attached below.

I have host 3.3.5 without error, but when it comes to 4.3.4, I just can't figure out how to solve this situation. I've tried searching for similar problem, but they said it's client side issue. like this https://gitlab.com/trinitycore/TrinityCore_434/issues/165. I tried download different client data such as wowmortal, atlantiss, mangos wowregeneration...and other two client. But no luck with those...

If anyone can show me any hint, I would really appreciate:rolleyes:

DBErrors.log 107.17 kB · 3 downloads

known bug it needs to be fixed. you did nothing incorrect on your side.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Munga
      Grüße!

      Kommen wir gleic zur Fehlermeldung:



      Ich habe maptools auf 4 verschiedene Revisionen + Datenbankupdates eingespielt. Doch ich bin seit 1 Woche am verzweifeln... Kann mir da jemand weiterhelfen?


      BTW: Die Map, die nicht existieren soll, existiert.
×
×
  • Create New...