Jump to content
TrinityCore

World server crash at Using boost version


Selia
 Share

Recommended Posts

Greetings,

 

I'm experiencing a crash when starting worldserver. This happened since I migrated the core to a new PC, it used to work fine on the old one.

The world server stops at Using Boost version: 1.59.0 and then soon closes. No error log is generated and the server.log shows the below output:

 

TrinityCore rev. ceb5726d0642 2017-11-15 15:27:09 +0000 (master branch) (Win64, Release, Static) (worldserver-daemon)
<Ctrl-C> to stop.

 ______                       __
/\__  _\       __          __/\ \__
\/_/\ \/ _ __ /\_\    ___ /\_\ \, _\  __  __
   \ \ \/\`'__\/\ \ /' _ `\/\ \ \ \/ /\ \/\ \
    \ \ \ \ \/ \ \ \/\ \/\ \ \ \ \ \_\ \ \_\ \
     \ \_\ \_\  \ \_\ \_\ \_\ \_\ \__\\/`____ \
      \/_/\/_/   \/_/\/_/\/_/\/_/\/__/ `/___/> \
                                 C O R E  /\___/
http://TrinityCore.org                    \/__/

Using configuration file D:/Downloads/Trinitycore 3.3.5 Eluna/Core/worldserver.conf.
Using SSL version: OpenSSL 1.0.2k  26 Jan 2017 (library: OpenSSL 1.0.2a 19 Mar 2015)
Using Boost version: 1.59.0

 

Does anyone have any idea what could be wrong to cause this? 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...