Jump to content
TrinityCore

cyberpro98

Plebs
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1346 profile views

cyberpro98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hey there, i just downloaded the trinitycore 335 And i have problems while am i building solution ... http://pastebin.com/CyFrNGUs I have the MYSQL 64bit ... and i have on my vps machine installed the 64 bit one .. The TrinityCore335 requires the 32bit one .. Because i think i can't have 2 types of mysql ... What do i need to do ?
  2. Okay guys! It's working now it was just necessary to add in auth335 only realm 335 and port 8086 and for realmlist was necessary to add IP:3725 that's all
  3. Listeeennn my auth db and auth 335 are different. So i added in both of them same realm ids for 335 and 243 But my worldserver 335 is using the 2.4.3 authserver ..... So when i try to login it shows now in my WORLDSERVER that i sent some malformed packet size ... But with 2.4.3 wow.exe i can login in my 2.4.3 server I can't just login on my Trinity335 ... That's the problem. In the worldserver.config ( 335 ) ports are changed from 8085 to 8086 and 3724 to 3725. 2.4.3 configs are default ones. So i don't know what's the problem really...
  4. Well u know i tried in both auth's i added 2 realms 1 for 2.4.3 = builds - 8606 2. 335 = builds - 12340 and the same i did in auth335.. even in CONFIG FILES i followed like the 335 and 2.4.3 DB REALM IDS so now is changed to " I CHOOSE REALM AND IT SHOWSS CONNECTED AND BOOM --->>>
  5. Okay i tried with ports only changed 3724 and 8085 ... Still nothing the same result really ... My worldserver config -> http://pastebin.com/T7VWjK2a Authserver config -> http://pastebin.com/jj3MLEwt This is my AUTH DB Still nobody helps ?
  6. Okay i tried with ports only changed 3724 and 8085 ... Still nothing the same result really ... My worldserver config -> http://pastebin.com/T7VWjK2a Authserver config -> http://pastebin.com/jj3MLEwt This is my AUTH DB
  7. No mate... i am using like auth for 243 core And auth335 for another.... I tried the 335 core woth default ports but i stucked on connected and i choosed realm and i could,t just login ... to see my chars so ... really dont know
  8. Hello there! So i wanna have 2 realms diff.... I am using one realm for 2.4.3 TBC which is using ports 8085,3306,3724,7878,3443 i think that's all But i am trying to setup my trinitycore 335. So i added new ports like -> 8080,3726,7870,3444 But when i try to connect ( OFC TO I EDITED ALL .CONFIG FILES ) I really don't know what's wrong i tried a lot of solutions but it doesn't works ... [IF U ASK ME WHAT VERSION OF TRINITYCORE I REALLY DON'T KNOW ] TrinityCore rev. 0000-00-00 00:00:00 +0000 (Archived) (Win32, Release) Archived TDB 335.49 ANYONE HELP ME PLEASE ?
  9. I am using 2.4.3 Core So i am getting the erros while some players are playing normal and server stucks .. after it i get disconect, so when i try to login it stays on " CONNECTED " and if i press cancel i will get a window to choose realm and i choose it again .. but nothing same sh!t .. Those are the rashes -> OR LINK - > https://s17.postimg.org/3yogz1827/SERVER_CRASH.png And i copied them - > curtime 60495296 unsigned int - this 0x10303d80 {m_loops=0 m_lastchange=0 w_loops=88026 ...} FreezeDetectorRunnable * - ACE_Based::Runnable {m_refs={value_=2 } } ACE_Based::Runnable - __vfptr 0x01d694d0 {blizzlike-core.exe!const FreezeDetectorRunnable::`vftable'} {0x01061af5 {blizzlike-core.exe!FreezeDetectorRunnable::`vector deleting destructor'(unsigned int)}, ...} void * * [0] 0x01061af5 {blizzlike-core.exe!FreezeDetectorRunnable::`vector deleting destructor'(unsigned int)} void * [1] 0x010616ea {blizzlike-core.exe!FreezeDetectorRunnable::run(void)} void * - m_refs {value_=2 } ACE_Atomic_Op<ACE_Thread_Mutex,long> value_ 2 volatile long m_loops 0 unsigned int m_lastchange 0 unsigned int w_loops 88026 unsigned int w_lastchange 60480062 unsigned int _delaytime 15000 unsigned int In MASTER.CPP it show me an arrow and i get this code -> https://s10.postimg.org/wk1x4tont/server1.png Threading.cpp -> https://s15.postimg.org/8eqezk4uj/threading.png OS_Thread_Adapter.cpp - > https://s15.postimg.org/6vs1cyjez/os_thread.png Base_Thread_Adapter.cpp -> https://s10.postimg.org/tsgl4y5o9/base_thread.png I Have really no idea, if anyone of you can help me ?
  10. Hello! I am trying to compile TrintiyCore but i have problem with CMAKE Can anyone help me ? This is the error Detected 32-bit platform Using supplied MySQL sources MSVC: Enabled large address awareness MSVC: Overloaded standard names MSVC: Disabled NON-SECURE warnings MSVC: Disabled POSIX warnings MSVC: Disabled generic compiletime warnings CMake Error at C:/Program Files (x86)/CMake/share/cmake-3.6/Modules/FindPackageHandleStandardArgs.cmake:148 (message): Could NOT find OpenSSL (missing: OPENSSL_LIBRARIES) Call Stack (most recent call first): C:/Program Files (x86)/CMake/share/cmake-3.6/Modules/FindPackageHandleStandardArgs.cmake:388 (_FPHSA_FAILURE_MESSAGE) cmake/macros/FindOpenSSL.cmake:175 (find_package_handle_standard_args) CMakeLists.txt:49 (find_package) Configuring incomplete, errors occurred! See also "C:/Users/Aleksandar/Desktop/Server/CMakeFiles/CMakeOutput.log".
×
×
  • Create New...