Jump to content
TrinityCore

Can't link to external images on the forums...


Recommended Posts

I uploaded a JPG to Freeimagehosting and tried to link to it in my bug report about the wiki but the forums told me I'm not allowed to use that file extension. I uploaded a PNG and got the same result. Also tried posting to Imageshack but it fails too..

 

I tried linking using the "Image" button in the editor and also by typing the URL direct. Nothing seems to want to let the image render in the thread. It just yells at me and puts a link down instead of the picture.

Link to comment
Share on other sites

Ar you using attachments or going with "Image" button that shows a window named "Image Properties" with a field for URL?

 

Using the "Image" button in the editor toolbar.

 

Also, just pasting the URL into your post used to auto-convert to an embedded image but it doesn't seem to work either.

Link to comment
Share on other sites

maybe something in IPB 3.4 changed the behavior. works as intended for me :|

The strange thing really is the message "You are not allowed to use that extension". I just tried it and clicked OK and it embedded the image anyway... except it was only a thumbnail and too small to be of use.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...