Jump to content
TrinityCore

Recommended Posts

When i try to copile the BASE Source of TC. I get some errors with the common project & common.lib.

I was looking around in the forum and other places in the internet but really idk.

The are many errors.. But all of them are reataed to the common project i think..

Screenshoot of the errors attached 

 

EDIT:

Branch 3.3.5.

W7 64 Bits

Visual Studio 2015

 

EDIT2: 

Problem solved!. Only need to downgrade OPENSSL 1.1.0 to 1.0.x

 

Errores.png

Edited by Mototron
Link to comment
Share on other sites

When attempting to update the my 3.3.5a server I received the error "TrinityCore/src/server/game/Server/WorldSession.cpp:46:29: fatal error: PacketUtilities.h: No such file or directory"

Compilation Log: http://pastebin.com/yipguWvV

3.3.5 Branch
hash 19e757af5cb6bbde3f9263f0f4aaec87a7e0301c

P.S.  I'm assuming this is a requirement that is not on the list that I'm missing.

Edited by OldwulfBDS
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, OldwulfBDS said:

When attempting to update the my 3.3.5a server I received the error "TrinityCore/src/server/game/Server/WorldSession.cpp:46:29: fatal error: PacketUtilities.h: No such file or directory"

Compilation Log: http://pastebin.com/yipguWvV

3.3.5 Branch
hash 19e757af5cb6bbde3f9263f0f4aaec87a7e0301c

P.S.  I'm assuming this is a requirement that is not on the list that I'm missing.

You are updating your core or doing a fresh install? if the 1st, rerun cmake.

Link to comment
Share on other sites

This is the error i am getting when compiling your core

https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/issues/17901

can you explain where to disable the option.

I went into properties on my project and i do not see those option in Properties -> Configuration Properties ->

 

I am running VS2015 with the compiler installed

 

Please help.

Edited by RevolutionLegion
Link to comment
Share on other sites

thats not my post, thats what i found in your issues section, but when i go to follow the options they are not located in  Configuration Properties. the only thing i see is configue when I expand the arrow beside it.

I installed the compiler correctly like mentioned on your wiki page

is there something else i am missing why i cant see those options.

 

Ive re-installed VS2015 over and over again and no luck

Link to comment
Share on other sites

As Aokromes mentioned below to dsiable these option

Aokromes commented 6 days ago

1- Disable c/c++->general->Multi-processor compilation
2- Disable c/c++->general->optimization
3- Disable c/c++->language->open mp support

 

Open the project and click on the top where it says bnetserver or worldserver or game, right on them and go to properties and you will see configuration properties, from there click on c/c++ option and follow the above as mentioned.

 

this will fix d8040

Link to comment
Share on other sites

I was getting error d8040 which i was able to fix after finding the option in the project solution properties and disable them

1- Disable c/c++->general->Multi-processor compilation
2- Disable c/c++->general->optimization
3- Disable c/c++->language->open mp support

but now i am running into this error

14>C:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\V140\Microsoft.CppCommon.targets(356,5): error MSB6006: "CL.exe" exited with code -2147483645.

I need help please and thank

Link to comment
Share on other sites

This error

14>C:\Program Files\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\V140\Microsoft.CppCommon.targets(356,5): error MSB6006: "CL.exe" exited with code -2147483645.

Still continues with the Legion project, ive tryed other source and they compile without issues.

i'm not understanding what i am doing wrong with the Legion project that causes this error

 

Link to comment
Share on other sites

Hello! I am trying to compile TrintiyCore but i have problem with CMAKE

Can anyone help me ? 

This is the error

 

Detected 32-bit platform

Using supplied MySQL sources

MSVC: Enabled large address awareness

MSVC: Overloaded standard names

MSVC: Disabled NON-SECURE warnings

MSVC: Disabled POSIX warnings

MSVC: Disabled generic compiletime warnings

CMake Error at C:/Program Files (x86)/CMake/share/cmake-3.6/Modules/FindPackageHandleStandardArgs.cmake:148 (message):
Could NOT find OpenSSL (missing: OPENSSL_LIBRARIES)
Call Stack (most recent call first):
C:/Program Files (x86)/CMake/share/cmake-3.6/Modules/FindPackageHandleStandardArgs.cmake:388 (_FPHSA_FAILURE_MESSAGE)
cmake/macros/FindOpenSSL.cmake:175 (find_package_handle_standard_args)
CMakeLists.txt:49 (find_package)

 

Configuring incomplete, errors occurred!

See also "C:/Users/Aleksandar/Desktop/Server/CMakeFiles/CMakeOutput.log".

Link to comment
Share on other sites

Hi there

Hi there I am trying to compile a fresh core and whn I am using Cmake, I get this error.

------------
Build started 9/13/2016 1:43:54 PM.
Project "C:\Build\CMakeFiles\CMakeTmp\cmTC_985e4.vcxpr oj" on node 1 (default targets).
PrepareForBuild:
Creating directory "cmTC_985e4.dir\Debug".
Creating directory "C:\Build\CMakeFiles\CMakeTmp\Debug".
Creating directory "cmTC_985e4.dir\Debug\cmTC_985e4.tlog".
InitializeBuildStatus:
Creating "cmTC_985e4.dir\Debug\cmTC_985e4.tlog\unsuccessful build" because "AlwaysCreate" was specified.
ClCompile:

C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 14.0\VC\bin\x86_amd64\CL.exe /c /Zi /W1 /WX- /Od /Ob0 /D WIN32 /D _WINDOWS /D _DEBUG /D "CMAKE_INTDIR="Debug"" /D _MBCS /Gm- /RTC1 /MDd /GS /fptongue.gifrecise /Zc:wchar_t /Zc:forScope /Zc:inline /Fo"cmTC_985e4.dir\Debug\" /Fd"cmTC_985e4.dir\Debug\vc140.pdb" /Gd /TC /wd4996 /wd4355 /wd4244 /wd4985 /wd4267 /wd4619 /wd4512 /errorReport:queue C:\Build\CMakeFiles\CMakeTmp\CheckIncludeFile.c

Microsoft (R) C/C++ Optimizing Compiler Version 19.00.24210 for x64

Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved.

cl /c /Zi /W1 /WX- /Od /Ob0 /D WIN32 /D _WINDOWS /D _DEBUG /D "CMAKE_INTDIR="Debug"" /D _MBCS /Gm- /RTC1 /MDd /GS /fptongue.gifrecise /Zc:wchar_t /Zc:forScope /Zc:inline /Fo"cmTC_985e4.dir\Debug\" /Fd"cmTC_985e4.dir\Debug\vc140.pdb" /Gd /TC /wd4996 /wd4355 /wd4244 /wd4985 /wd4267 /wd4619 /wd4512 /errorReport:queue C:\Build\CMakeFiles\CMakeTmp\CheckIncludeFile.c

CheckIncludeFile.c

C:\Build\CMakeFiles\CMakeTmp\CheckIncludeFile.c(1) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'pthread.h': No such file or directory [C:\Build\CMakeFiles\CMakeTmp\cmTC_985e4.vcxproj]

Done Building Project "C:\Build\CMakeFiles\CMakeTmp\cmTC_985e4.vcxpr oj" (default targets) -- FAILED.

Build FAILED.

"C:\Build\CMakeFiles\CMakeTmp\cmTC_985e4.vcxpr oj" (default target) (1) ->
(ClCompile target) ->

C:\Build\CMakeFiles\CMakeTmp\CheckIncludeFile.c(1) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'pthread.h': No such file or directory [C:\Build\CMakeFiles\CMakeTmp\cmTC_985e4.vcxproj]

0 Warning(s)
1 Error(s)
Time Elapsed 00:00:00.27

------
I am using Microsoft Visual Comunity 2015.

Heres is a picture of the Error itself

https://drive.google.com/file/d/0B8x...ew?usp=sharing

Thanks in advanced for your help!

 

------------------------

sOLVED BY REINSTALLING OPENSLL 1.01

 

THANKS!

Edited by piccolodmq
SOLVED
Link to comment
Share on other sites

 

** CMAKE problems when compiling **

I followed this guide https://trinitycore.atlassian.net/wiki/display/tc/Installation+Guide with no problems until the point where I have tu USe Cmake 3.4.6 and setup the Source Code and Build Binaries to configure and generate the compiled version and get errors:
I should get a red screen in Cmake where I have to select the Tools check box and then select genereate to get the build:

*Septes taken *:

  1. First I select Cmake
  2. Select the sourcode location C:/ trinity
  3. Where to build binaries C:/Build
  4. I get to choose what generator to use: Choose Visual Studio 14 2015 Win64.
  5. Get this error and scren instead. https://drive.google.com/file/d/0B8x...ew?usp=sharing

3.3.5 Branch(es):

Here is the error log

http://pastebin.com/raw/4WusXqfu

Using this on a *:  using

Windows server2012R2

Cmake 3.4.6
Microsoft Visual Studio 14.0 x64,  (and thats the one I am using for Cmake) although i have previous versions isntalled also,  
Win32OpenSSL-1_1_0 (64 and 32 versión installed)

boost_1_60_0-msvc-14.0-64

---------------------------------------------------------------

sOLVED BY REINSTALLING OPENSLL 1.01

 

THANKS!

Edited by piccolodmq
SOLVED
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hello, am having error with compiling

 

program used CMake 3.3.2 

visual Studio ultimate 12

 

The C compiler identification is unknown

The CXX compiler identification is unknown

CMake Error at CMakeLists.txt:15 (project):
No CMAKE_C_COMPILER could be found.


 

CMake Error at CMakeLists.txt:15 (project):
No CMAKE_CXX_COMPILER could be found.


 

Configuring incomplete, errors occurred!

See also "D:/Majed/Trinity/CMakeFiles/CMakeOutput.log".

See also "D:/Majed/Trinity/CMakeFiles/CMakeError.log".

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


  • Similar Content

    • By xgamerninjax
      Hello all, first time posting here and it's really got me scratching my head.
      I've compiled everything on my own computer, and then transferred everything to a host computer so the server can stay live. The server was running fine for a month or so and then suddenly it just crashes when it hits "Loading C++ scripts", exiting saying "caught signal 22"
      I tried setting up the host computer from scratch and transferred everything over fresh and it's still happening for some reason. (Note, I can run the server perfectly on my personal pc where I compiled it.)
      Any help would be greatly appreciated, thanks!
      3d7e3a40e2b3+_worldserver.exe_[1-4_15-19-45].dmp 3d7e3a40e2b3+_worldserver.exe_[1-4_15-19-45].txt
    • By Deer_Hunter
      Hello all,
      I just updated from the latest Git 
      Trinity Core REV. ac6baa547376 + 2020-02-21  3.3.5 Branch.
      I'm getting this error after crash.
      Problem signature:
        Problem Event Name:    APPCRASH
        Application Name:    worldserver.exe
        Application Version:    0.0.0.0
        Application Timestamp:    5e50a462
        Fault Module Name:    StackHash_f12f
        Fault Module Version:    6.3.9600.19629
        Fault Module Timestamp:    5e2fdc0d
        Exception Code:    c0000374
        Exception Offset:    PCH_9E_FROM_ntdll+0x0000000000090D0A
        OS Version:    6.3.9600.2.0.0.272.7
        Locale ID:    1033
        Additional Information 1:    f12f
        Additional Information 2:    f12f0934d3e965f73c68e60f20f2cd40
        Additional Information 3:    7595
        Additional Information 4:    7595e4d8d703db9dcd3d2f6ea540e357
      the exception code says its a Heap error,  I'm not sure how to troubleshoot this.
      Thanks
    • By 939h
      Hi,

      The chat channel Lookup for group is not available when a player isn't in a city. I tried to modify the worldserver.conf file with:
      #
      #    Channel.RestrictedLfg
      #        Description: Restrict LookupForGroup channel to characters registered in the LFG tool.
      #        Default:     1 - (Enabled, Allow join to channel only if registered in LFG)
      #                     0 - (Disabled, Allow join to channel in any time)
      Channel.RestrictedLfg = 0

      I restarted the server but it didn't help.

      Thanks
    • By meeek
      Hey, I've been trying to compile from github the core from 6.2.3/6.2.4, I'm well aware its stopped developing. I cannot get it to configure properly in CMake, nor can I obviously build it.
       
      I'd be willing to pay for help and get this working and running. I want to develop my own server on my freetime as a learning project and for entertainment. I can't find any core for WoD, sadly.. Very hard, would appreciate any quick help
       
    • By Probie_Wan_Kenobi
      I believe everything I have done up to this point has been correct. When I go to launch worldserver.exe a console window opens up for a second and closes right away and nothing else seems to have happened. I skipped a head a little in the instructions to see what is left and step 5 seems skippable since I am running this only for this computer and step 6 has me launch to a log in screen which I can not get to. I tried going to the faq but the page was not loading properly so I am forced to post here.
×
×
  • Create New...