KingPin

Forum upgrade

29 posts in this topic

Hi all, forums have been moved to new ddos protected hosted and also upgraded to IPB 4. the top menu is missing, im working on that. let me know if anything else is broken.

things i'm working on in rough order of importance:

  • comprehensive menu linking trinitycore assets / locations
  • downloads system
  • user location spacing
  • home page login
  •  quotes in post

  • favicon

  • right sidebar disappeared, it should be re-added imho including downloads and that new top-forum-contributors thing that was there until yesterday

  • top navbar is missing links

  • attachments broken

Edited by KingPin
2

Share this post


Link to post
Share on other sites

The home page login form no longer works

Edit: there are no longer  user signatures

Edit2: the "Location" label of the user need a white space after it

Edit3:  the upper right "downloads" block is no longer there

 

Edited by Shin
signatures ok
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Other things broken:

- quotes in post

- favicon

- right sidebar disappeared, it should be re-added imho including downloads and that new top-forum-contributors thing that was there until yesterday

- top navbar is missing links

Also we finally have the forum in mobile version, it's cool, but the "New content" link is not there in mobile version (or it's just I can't find it).

Edited by Shin
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

- right sidebar disappeared, and that new top-forum-contributors thing that was there until yesterday

 

Imho useless thing. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also:

- Search seems to be partially broken, it just find too few things

- [suggestion] there is the login-with-facebook or twitter (after linkin the forum account with the social one), it would be nice to have log-in-with-gmail too

Edit: "Moderation Actions" are no longer working for me, I still see the button but when I click an option it opens a blank page and do nothing.

Edited by Shin
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://community.trinitycore.org/f/files/category/1-database/ (http://www.trinitycore.org/f/files/category/1-database/)

This page does not exist yet. Page message:

Sorry, there is a problem

The page you requested does not exist

Error code: 1S160/2

Contact Us

Edit: Will the databases only be available from https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/releases  now that the new forum pages have replaced the old ones?

Edited by tkrokli
Forgot to ask if the old download page will be left out.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://community.trinitycore.org/f/files/category/1-database/ (http://www.trinitycore.org/f/files/category/1-database/)

This page does not exist yet. Page message:

Sorry, there is a problem

The page you requested does not exist

Error code: 1S160/2

Contact Us

Edit: Will the databases only be available from https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/releases  now that the new forum pages have replaced the old ones?

​I purchased and paid for the upgraded download module yesterday but IPB hasnt approved the order yet :( I'm waiting for that.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

​I purchased and paid for the upgraded download module yesterday but IPB hasnt approved the order yet :( I'm waiting for that.

​Thanks for the reply. Good to know that it is on the ToDo list. :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also:

- Search seems to be partially broken, it just find too few things

- [suggestion] there is the login-with-facebook or twitter (after linkin the forum account with the social one), it would be nice to have log-in-with-gmail too

Edit: "Moderation Actions" are no longer working for me, I still see the button but when I click an option it opens a blank page and do nothing.

​search switched from sphinx to internal, and internal is... sucky to say the least, i need to install and setup sphinx again.

gmail should be working as a login now. lemme know if it doesnt.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

atachments (at least old ones) are broken

Also emoticons

Edited by Aokromes
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

atachments (at least old ones) are broken

Also emoticons

emoticons are barely on my list, its menial and shitty work so thats later lol. im fixing the attachments right now actually.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't find the option to add a screenshot to a Download

Edit:

Also

Also:

- Search seems to be partially broken, it just find too few things

- [suggestion] there is the login-with-facebook or twitter (after linkin the forum account with the social one), it would be nice to have log-in-with-gmail too

Edit: "Moderation Actions" are no longer working for me, I still see the button but when I click an option it opens a blank page and do nothing.

​search switched from sphinx to internal, and internal is... sucky to say the least, i need to install and setup sphinx again.

gmail should be working as a login now. lemme know if it doesnt.

​Login with Google is working fine, thank you King Pin!

Edited by Shin
Google login
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

In right sidebar: Popular Contributors -> Month is broken (while Week, Year and All Time are working fine)

Also tell me when you choose the forum theme definitely, so I can try to adapt the home page style to the forum one.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bump regarding the moderation actions.

I only tested  Close + Move, which doesn't seems to for work.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

No more RSS feeds ?

Edited by Magnuss
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

new host didnt like the immediate need for some ddos protection and immediate bitching emails to them(dunno from whom, but about tc), so we got the boot. moved to another datacenter with an even better network, and a pretty monster machine :)

Edited by KingPin
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bump regarding the moderation actions.

I only tested  Close + Move, which doesn't seems to for work.

​Fixed.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

new host didnt like the immediate need for some ddos protection and immediate bitching emails to them(dunno from whom, but about tc), so we got the boot. moved to another datacenter with an even better network, and a pretty monster machine :)

​Was that meant in reply to my question about the RSS feed ?

Why the forum software doesn't have anymore a RSS feed ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't find the option to add a screenshot to a Download

Bump for that, I noticed there is "Click here if you would like to upload a new version of the file or screenshot"  but then I can't find a way to add screenshots

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

There doesn't seem to be a way to delete old notifications. Do they eventually expire and fall off?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.